Elektriker med stor kompetens

Mån - Fre 07-16.00

Elektriker Stockholm

Behöver du hjälp nu?

Elektriker i Stockholm

Ljus & Kraft vänder sig både till företag och privatkunder. Kvalitet är vårt nyckelord, alla val vi gör går i linje med säkerhet och högt ställda krav. Om du vill ha en pålitlig elektriker i Stockholm för nybyggnadsprojekt och renovering är vi helt rätt.  Våra tjänster omfattar installation av belysning, kraft, solceller, data och fiber.

Vi jobbar i projekt och utför elinstallationer inom kontor och bostäder, såväl som nybyggnation och ombyggnad inom Storstockholmsområdet. Vi lägger omsorg och energi på att låta varje led i hela kedjan från val av produkter till montering ska genomsyras av högt ställda krav på kvalitet och service.

Om du söker elektriker i Stockholm får du gärna kontakta oss.

Kompetenta elektriker

Vi har kompetensen att hjälpa dig med att projektera och installera ny el, besiktiga, renovera, jobba med nätverk och fiber. Vår bredd och kompetens gör att du kan kontakta oss för helhetslösningar såväl som enskilda uppdrag i Storstockholm.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss, du får bäst hjälp om du ringer respektive kontaktperson. Klicka på länken nedan för att se våra kontaktuppgifter och öppettider.